Bakaja*
Number of posts : 209 Age : 36 Location : Serbia, Belgrade, Zemun Registration date : 2008-07-27
| Subject: Admini skinuti Mon Jan 12, 2009 3:24 am | |
| Waskez, Mili i Bakaja...
Owo wam pise da bi se wi dogowarali za odrzawanje serwera, posto necu biti head...
Toja je platio i to je januar, a februar ako je onaj lik platio, ja cu uplatiti, ali nisam i dalje dobio sifru iz banke, a rekli su mi da ima samo jedna uplata od 1100 dinara (Tojina), tako da gledajte da se dog za februar...
Ako wam treba uplatnica i Reljin msn, jawite mi...
OFFTOPIC: Ae bez swadja molim was, nepotrebne su, Nemac i Pewoja nisam se nadrkao na was uopste... Jedino smatram da je ono Nemcewo banowanje Belog i zakaziwanje treninga cist bezobrazluk (zakaziwanje treninga nije, nego kada nas je wideo tamo, onda zakazuje... 00:15 u 00:21)...
Waskez i Ceka su preostro reagowali, popricacu sa njima... Ae GL... | |
|
Hunter*
Number of posts : 44 Age : 34 Location : Sombor Registration date : 2008-08-08
| Subject: Re: Admini skinuti Mon Jan 12, 2009 4:08 am | |
| necu da pametujem da nebi neki rekli da stajem na neciju stranu..... nema razloga da se svadjamo.... moze da dodje mozda do nekih nesporazuma ali do svadje izmedju nas nema smisla da dodje.... sto bi rekao bakaja zar zbog jebene igrice da pokvarimo extra odnose? | |
|
Toja
Number of posts : 109 Age : 32 Location : Sombor Registration date : 2008-07-29
| Subject: Re: Admini skinuti Mon Jan 12, 2009 4:11 am | |
| nema smisla... ja i dalje cekam da opet dodju nemac i bakaja ovde u so, da ih upoznam vise... prosli put nisam bio u prilici on: nego samo mi reci koa niko drugi nije platio ko je dao ono SHADOWU (ne sub, nego onaj drugi shadow) admina... pa se kurci na serveru izigrava tatu??? kad god je on na serveru ja izadjem... :@ | |
|
Adamnnem* Admin
Number of posts : 356 Age : 34 Location : Serbia Belgrade Konjarnik Registration date : 2008-07-27
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Admini skinuti | |
| |
|