|CS_MaStErS|
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

|CS_MaStErS|

Counter Strike 1.6

HomeHome  PortalPortal  Latest imagesLatest images  SearchSearch  RegisterRegister  Log inLog in  

Admini skinuti

Go down 
4 posters
AuthorMessage
Bakaja*

Bakaja*

Number of posts : 209
Registration date : 2008-07-27

Admini skinuti Empty
PostSubject: Admini skinuti   Admini skinuti Icon_minitimeMon Jan 12, 2009 3:24 am

Waskez, Mili i Bakaja...

Owo wam pise da bi se wi dogowarali za odrzawanje serwera, posto necu biti head...

Toja je platio i to je januar, a februar ako je onaj lik platio, ja cu uplatiti, ali nisam i dalje dobio sifru iz banke, a rekli su mi da ima samo jedna uplata od 1100 dinara (Tojina), tako da gledajte da se dog za februar...

Ako wam treba uplatnica i Reljin msn, jawite mi...

OFFTOPIC: Ae bez swadja molim was, nepotrebne su, Nemac i Pewoja nisam se nadrkao na was uopste... Jedino smatram da je ono Nemcewo banowanje Belog i zakaziwanje treninga cist bezobrazluk (zakaziwanje treninga nije, nego kada nas je wideo tamo, onda zakazuje... 00:15 u 00:21)...

Waskez i Ceka su preostro reagowali, popricacu sa njima... Ae GL...
Back to top Go down
Hunter*

Hunter*

Number of posts : 44
Registration date : 2008-08-08

Admini skinuti Empty
PostSubject: Re: Admini skinuti   Admini skinuti Icon_minitimeMon Jan 12, 2009 4:08 am

necu da pametujem da nebi neki rekli da stajem na neciju stranu..... nema razloga da se svadjamo.... moze da dodje mozda do nekih nesporazuma ali do svadje izmedju nas nema smisla da dodje.... sto bi rekao bakaja zar zbog jebene igrice da pokvarimo extra odnose?
Back to top Go down
Toja

Toja

Number of posts : 109
Registration date : 2008-07-29

Admini skinuti Empty
PostSubject: Re: Admini skinuti   Admini skinuti Icon_minitimeMon Jan 12, 2009 4:11 am

nema smisla... ja i dalje cekam da opet dodju nemac i bakaja ovde u so, da ih upoznam vise... prosli put nisam bio u prilici Sad

on:
nego samo mi reci koa niko drugi nije platio ko je dao ono SHADOWU (ne sub, nego onaj drugi shadow) admina... pa se kurci na serveru izigrava tatu???
kad god je on na serveru ja izadjem... :@
Back to top Go down
Adamnnem*
Admin
Adamnnem*

Number of posts : 356
Registration date : 2008-07-27

Admini skinuti Empty
PostSubject: Re: Admini skinuti   Admini skinuti Icon_minitimeMon Jan 12, 2009 4:05 pm

Slazem se da ne treba da bude swadja, nisam nijednu zapoceo niti cu a owo za belog jbg Smile
Back to top Go down
https://csmasters.forumotion.net
Sponsored content

Admini skinuti Empty
PostSubject: Re: Admini skinuti   Admini skinuti Icon_minitime

Back to top Go down

Admini skinuti
Back to top 
Page 1 of 1